Ugrás a tartalomra

Híd, ami összeköt

2024. március 11. hétfő
Az ARTÉR Művészeti Egyesület 2024-ben is meghirdeti a VII. Budafok-Tétény Ifjú Tehetségei regionális rajzpályázatát a XXII. kerületben bejelentett lakcímmel rendelkező, 6–19 éves fiatalok, illetve kerületi általános és középiskolák tanulói részére.
Híd, ami összeköt

Híd, ami összeköt.

Ebben a pályázati kiírásban nem konkrét hidakra gondolunk. Fontosak a körülöttünk lévő építészeti egységet, funkciót betöltő hidak, de most szimbolikusan gondolj rá! Híd, ami összeköt? Mi kötheti össze az élet fontos dolgait: barátságokat, családot, néha áthidalhatatlannak tűnő problémákat, nyelvi nehézségeket, a sport kihívásait, a tanulást, beilleszkedést, és még nagyon sok mindent, amit vizuálisan is meg tudsz jeleníteni.

Formáld gondolataidat képpé!

A pályázatra a grafika és a festészet eszközeivel készített, maximum A2 méretű munkával jelentkezhetsz. Az alkotásodat ne add postára, hanem szkenneld be (300 dpi felbontásban és jpg formátumban), utána küldd el az alábbi e-mail-címre: 22keruletnapjarajzpalyazat@gmail.com

Beküldési határidő: 2024 május 24., péntek éjfél.

Kérjük, az azonosításhoz minden alkotáson tüntessétek fel az alábbi információkat: alkotó neve, születési éve/korcsoportja, iskolájának neve és címe, az alkotás témája és címe, a felkészítő pedagógus neve (amennyiben van) és az értesítéshez szükséges e-mail-címek. Amennyiben iskola küldi be a pályázatokat, akkor összesítő listát kérünk a beküldött alkotásokról! Segítségüket köszönjük!

A pályázaton nyertes tanulókat a megadott e-mail-címen vagy az iskolai tanárán keresztül értesítjük és tájékoztatjuk.

Kérjük, őrizzék meg az eredeti alkotásokat, mivel a nyertes képeket elkérhetjük egy jó minőségű szkennelés erejéig.

Korcsoportok:

I. korcsoport – alsó osztályos tanulók

II. korcsoport – felső osztályos tanulók

III. korcsoport – középiskolás tanulók

Az értékelés korcsoportonként történik.

Ünnepélyes díjátadó: 2024. június 8-án, szombaton a Magdolna Udvarban, a Kerület Napja 2024 programsorozaton belül. Cím: 1222 Budapest, Kossuth Lajos utca 24.

A nyertes alkotások megtekinthetők a helyszínen, a Magdolna Udvar Átriumában, a pályázókat Budafok-Tétény önkormányzata jutalmazza.